چاپ        ارسال به دوست

دبیر ستاد امور رفاهی وزارت علوم:

وظیفه ما در وزارت علوم بالا بردن سطح رفاه و ارتقای معیشت نخبگان و اعضای هیات علمی است

مهندس جهانگیر حسن زاده لاهیجی، دبیر ستاد امور رفاهی اعضای هیات علمی وزارت علوم در مراسم رونمایی از طرح بیمه عمر و مستمری ویژه اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه های سراسرکشور ، ایجاد رفاه و ارتقای سطح کیفیت زندگی و معیشت نخبگان و اعضای هیات علمی دانشگاه های سراسر کشور را از اهداف برجسته این ستاد برشمرد.

وظیفه ما در وزارت علوم بالا بردن سطح رفاه و ارتقای معیشت نخبگان و اعضای هیات علمی است

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این مراسم که امروز دوشنبه در محل وزارت علوم برگزار شد، مهندس حسن زاده با اشاره به مأموریت ستاد امور رفاهی اعضای هیأت علمی در دوره جدید گفت: یکی از اهدافی که ستاد امور رفاهی جهت رفاه بیشتر اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها دنبال می‌کند بحث بیمه عمر و زندگی است که این ستاد با حداقل هشت شرکت بیمه در این خصوص گفتگو و نهایتاً بهترین پیشنهاد از شرکت بیمه عمر و زندگی خاورمیانه دریافت شده است.

وی در ادامه افزود: امیدوارم استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم تحقیقات و فناوری از این پس بتوانند از مزایای زندگی و عمر بیمه خاورمیانه بهره مند شوند و بخشی از دغدغه‌های این قشر فرهیخته در زمان بازنشستگی برطرف شود.

در ادامه این مراسم خلیل حسن زاده کمند، مدیر عامل بیمه عمر و زندگی خاورمیانه با تشریح نحوه کار این بیمه گفت: طرح مستمری تکمیلی اعضای هیأت علمی تحت پوشش وزارت علوم اولین طرح مستمری تکمیلی در کشور است و ویژگی اصلی آن این است که اختیاری است و شرکت بیمه خاورمیانه با توجه به عزم ستاد امور رفاهی اعضای هیأت علمی این وزارتخانه بر آن شد تا طرح بیمه عمر به شرط فوت، به شرط حیات خود را در وزارت علوم به اجرا در آورد.

مدیر عامل بیمه زندگی خاورمیانه با اشاره به وضعیت بازنشستگان کشور گفت: مستمری‌های اجباری بازنشستگان در اغلب موارد کفاف زندگی فرد را نمی‌دهد لذا ما بر آن شدیم این طرح را برای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به عنوان یک مستمری تکمیلی اجرا کنیم به طوری که در این طرح هر یک از اعضای هیأت علمی با حدود سنی ۳۵ سال به بالا با پرداخت سالیانه ۳ میلیون تومان حق بیمه و بعد از گذشت ۱۵ سال می‌تواند از ماهی ۵ میلیون تومان مستمری به بالا با توجه به مدت زمان خدمت برخوردار شود.

وی با اشاره به جزئیات این طرح گفت: اگر کسی دردوره بازنشستگی یا در دوره‌ای که حق بیمه خود را پرداخت می‌کند خدای ناکرده فوت کند خانواده او تا مدت ده سال به نسبت سال‌هایی که حق بیمه پرداخت شده می‌توانند از مزایای مستمری تکمیلی سرپرست خانواده بهره مند شوند و این طرح دارای مزایای حین دوره نیز هست که انشالله در کارگروه‌هایی که بدین منظور در آینده برگزار خواهد شد کلیه این مزایا به اطلاع دوستان خواهد رسید.

در پایان این نشست قرار داد بیمه عمر و زندگی، بین مدیر عامل شرکت بیمه خاورمیانه و دبیر ستاد امور رفاهی اعضای هیأت علمی وزارت علوم به امضا رسید.

 


٠٨:٤٥ - شنبه ١٠ آذر ١٣٩٧    /    عدد : ١٠٢٥    /    تعداد نمایش : ١٢٢١


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج