چاپ        ارسال به دوست

کارگاه آموزشی تحلیل رفتارمتقابل در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد

کارگاه آموزشی تحلیل رفتارمتقابل: حالات من (مفاهیم و کاربردها) با ارائه دکتر مجید شاهپسندزاده  در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کارگاه آموزشی تحلیل رفتارمتقابل: حالات من (مفاهیم و کاربردها)، با حضور تعدادی از کارکنان و دانشجویان، یکشنبه 29 بهمن ماه در مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

در این کارگاه دکتر مجید شاه پسند زاده عضو هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به تشریح تئوری تحلیل رفتار متقابل پرداخت.

تحلیل رفتار متقابل یکی از شاخه‌های روان‌پزشکی مدرن است که توسط دکتر اریک برن (Eric Berne)، پایه‌گذاری شده است. این شاخه از روان‌شناسی به مطالعه‌ی چگونگی ارتباط و تعامل افراد می‌پردازد. دکتر برن با الهام از تئوری‌های فروید پیرامون شخصیت و ترکیب آنها با مشاهدات شخصی خود پیرامون تعامل انسان‌ها، تکنیک تحلیل متقابل را توسعه داد. تحلیل رفتار متقابل به‌عنوان یک روش درمانی با پرده برداشتن از لایه‌های پنهانی مشکلات در تعامل و ارتباط افراد معتقد است که همه از ظرفیت تغییر مثبت و رشد شخصیتی برخوردارند. تحلیل رفتار متقابل فرد را قادر می‌سازد تا خود و افکار و احساساتش را بهتر بشناسد و در جهت ارتقای شخصیت خویش، رفتارهای سالم و سازنده‌ای را اتخاذ کند. با استفاده از این تکنیک بسیاری از کمبودها و مشکلات در روابط میان‌فردی قابل شناسایی و حل خواهد بود. سادگی این تکنیک سبب کاربرد گسترده‌ی آن در زمینه‌های ارتباطات، تعلیم‌وتربیت، مدیریت کسب‌وکار و ... شده است.

هر فرد در گفت‌و‌گوی درونی با خودش یا هنگامی که با افراد دیگر در ارتباط است می‌تواند در قالب یکی از حالت‌های شخصیتی والد، کودک، بالغ نقش ایفا کند.

 


١٢:٢٦ - دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦    /    عدد : ٣٦١    /    تعداد نمایش : ٥٢١٦


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج