چاپ        ارسال به دوست

سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمان در گفتگوی ویژه خبری مطرح کرد؛

حمایت زیرساختی و مالی از استارتاپ ها

دکتر مسعود ترکزاده ماهانی گفت: پارک علم و فناوری استان کرمان در سال حمایت از کالای ایرنی و در راستای اقتصاد دانش بنیان از استارتاپ ها در ابعاد زیرساختی و مالی حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمان شب گذشته در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری سیمای مرکز کرمان با اشاره به شکل گیری فرهنگ کارآفرینی و خلاقیت از سنین پایین  از مذاکره با بخش خصوصی جهت راه اندازی پارک کودک و نوجوان خبر داد.

 وی افزود: راه اندازی کانون شکوفایی خلاقیت پارک فناوری یکی دیگر از اولویت هابه شمار می رود و در این زمینه با آموزش و پرورش وارد مذاکره شده ایم.

دکتر ترکزاده ماهانی اظهار امیدواری کرد پارک کودک و نوجوان و پارک فناوری هرچه سریعتر راه اندازی شوند.

 وی همچنین  از تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان خبر داد و افزود: این صندوق برای ارائه خدمات توسعه تجاری سازی فناوری به واحدهای فناور و شرکت های دانشگاهی تاسیس شده است.

دکتر ترکزاده ماهانی گفت: مراکز رشد وابسته به پارک علم و فناوری در استان کرمان روند افزایشی داشته است و در حال حاضر در شهرهای کرمان، زرند، رفسنجان، سیرجان و بم فعال می‌باشند.

سرپرست پارک علم و فناوری استان از برگزاری استارتاپ ها به صورت فصلی در سال جاری در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبر داد و افزود: استارت تاپ هایکی از فرمت های پرورش ایده در قالب فرآیندهای چند روزه است و می توان آنها را شرکت‌های نوپایی  دانست که با یک ایده‌ اولیه شروع می‌کنند و می توانند به سرعت رشد کرده و به درآمد برسند.

وی گفت: پارک علم و فناوری ازبرگزاری استارتاپ ها حمایت مالی و زیرساختی انجام خواهد داد و این زیرساخت‌ها در دانشگاه تحصیلات تکمیلی وصنعتی پیشرفته مهیا می باشد.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با تاکید بر لزوم اشتغال زایی دانش بنیان در کشور گفت: آماده تربیت تسهیلگران کسب و کارهای نوپا در حوزه های مختلف هستیم.

دکتر ترکزاده با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: باید به سمت کسب و کارهای جدید که نیاز به سرمایه گذاری پایینی دارند برویم و استارتاپ ها در این زمینه راهگشا هستند.

وی در همین راستا، تربیت منتور ها (تسهیلگران) در حوزه کسب و کار استان را با اهمیت توصیف کرد.

برپایه این گزارش،یک تسهیلگر (منتور) کسب‌ و‌کار با توجه به رشد حرفه‌ای و توسعه مهارت‌های بین فردی و متقابل کارمندان تازه کارش، از آنها حمایت و پشتیبانی می‌کند و بویژه کمک می‌کند تا این کارمندان گزینه‌ها و انتخاب‌های حرفه‌ای خود را کشف کنند، اهداف توسعه را تعیین کنند، ارتباطات جدید ایجاد کنند و منابع را به خوبی شناسایی کنند. در این روش، یک منتور به عنوان الگو و مشاوری حرفه‌ای برای کارمندان عمل می‌کند.همچنین فاراتون رویدادی است که در آن ایده‌پردازان، برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان کسب‌وکار گرد هم میآیند تا با تمرکز بر روی حل "مسایل واقعی" ایده‌های نوآورانه خود را جهت شرکت در مسابقه ارایه دهند.


٠٩:٥٣ - سه شنبه ٢١ فروردين ١٣٩٧    /    عدد : ٤٣٩    /    تعداد نمایش : ٥٧٤٩


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج