چاپ        ارسال به دوست

فراخوان دومین جشنوارۀ «ترویج علم در پایان نامه های دانشجویی»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دومین جشنواره «ترویج علم در پایان نامه های دانشجویی»، به همت گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با هدف معرفی عمومی  فرهنگ کاستن از شکاف میان مردم و محققان، جلب توجه دانشگاهیان و دانشجویان به چالش‌های پیشِ رویِ کشورو تشویق دانشگاهیان به برقراری ارتباط مستقیم با مردم برگزار می شود.

 این جشنواره با تمرکز بر «چالش‌های پیشِ رویِ کشور» و فراهم آوردن زمینه‌ای برای گفت‌وگو و هم‌اندیشی میان علم‌ورزان و مردم دربارۀ چالش‌های پیشِ رویِ کشور و جلب توجه عمومی به آموزش غیررسمی و یادگیری مادام‌العمر، آمادۀ دریافت آثار است.

 

 

از دانش‌آموختگان در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا دعوت می‌شود با توجه به شرایط شرکت دراین جشنواره، آثار خود را تا تاریخ ۲۷ فروردین ۹۷ ارسال کنند. همچنین علاقه مندان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس http://www.nrisp.ac.ir/node/1937 مراجعه کنند.

 

اهداف جشنواره

  1. معرفی عمومی فرهنگ کاستن از شکاف میان مردم و علم‌ورزان؛
  2. جلب توجه دانشگاهیان و دانشجویان به چالش‌های پیشِ رویِ کشور و تشویق آنان به بررسی این چالش‌ها در پایان‌نامه‌های دانشجویی؛
  3. تشویق دانشگاهیان به برقراری ارتباط مستقیم‌تر با مردم؛
  4. فراهم آوردن زمینه‌ای برای گفت‌وگو و هم‌اندیشی میان علم‌ورزان و مردم دربارۀ چالش‌های پیشِ رویِ کشور؛
  5. جلب توجه عمومی به آموزش غیررسمی و یادگیری مادام‌العمر.

موضوعات جشنواره

در پژوهشی که اخیراً با حمایت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری انجام شده صد مسئله و چالش پیشِ رویِ ایران استخراج و به ترتیب اهمیت مرتب شده است. برخی از چالش‌ها در این فهرست به قرار زیر است:

 ضرورت اصلاحات ساختاری اقتصادی /  بحران تأمین آب /  بیکاری /  سرمایۀ اجتماعی و اعتماد عمومی /  بحران ریزگردها و آلودگی هوا /  فقر و نابرابری /  بی‌تفاوتی اجتماعی /  سرمایه‌‌گذاری اقتصادی داخلی و خارجی / نظام قضایی / اخلاق عمومی / امنیت روانی و اجتماعی / حقوق اساسی و شهروندی / کارکردهای اجتماعی فضای مجازی / تخریب تنوع زیستی، مسائل جنگل‌ها و گونه‌های زیستی جانوری / امنیت نرم / سلامت روان / فساد و تقلب علمی / عدالت آموزشی / حقوق زنان / آلودگی‌های آب / مدیریت بازیافت و مسائل ناشی از انبوه زباله‌ها / تغییر الگوی بیماری و شیوع بیماری‌های مزمن ... .

هر کدام از این چالش‌ها که فهرست کامل آنها در سایت‌های خبری در دسترس است یا هر موضوع دیگری که از دید ارائه‌دهندۀ آن یکی از چالش‌های پیشِ رویِ کشور به حساب آید می‌تواند یکی از موضوعات این جشنواره به حساب آید.

نحوه برگزاری جشنواره

شرکت‌کنندگان از همۀ رشته‌های تحصیلی ابتدا خلاصه‌ای را در حدود سیصد کلمه و مستخرج از پایان‌نامۀ خود که در آن به یکی از چالش‌هایِ پیشِ رویِ کشور پرداخته شده است به دبیرخانۀ جشنواره ارسال می‌کنند. این متن باید چنان نوشته شده باشد که مخاطب عمومی و فاقد دانش تخصصی بتواند آن را بخواند و متوجه شود. لازم است در این متن علاوه بر تشریح چالش مد نظر، تحقیقات انجام‌یافته و دستاوردهای آن نیز به زبانی همه‌فهم تشریح شود. بدیهی است چنین متنی همان چکیدۀ مرسوم پایان‌نامه که در ابتدای آن آورده می‌شود نیست و باید مخاطب عام در نگارش آن مد نظر بوده باشد.

خلاصه‌های رسیده توسط داوران جشنواره انتخاب و غربال خواهد شد و از برگزیدگان دعوت می‌شود در روز برگزاری جشنواری برای هیئت داورانی متشکل از افراد غیرمتخصص و متخصص با بهره‌گیری از انواع ابزارها و وسایل سمعی و بصری و دیجیتال ارائه‌ای شفاهی برای هیئت داوران داشته باشند. برندگان جشنواره با رأی مستقیم هیئت داوران مشخص خواهند شد.

شرایط شرکت‌کنندگان:

  1. دانش‌آموختگی در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا؛
  2. ارائۀ نامۀ مکتوب استاد راهنما دال بر تأیید صحت و دقت علمی مطالب عرضه‌شده در پایان‌نامه

جوایز:

 به برگزیدگان جوایزی اعطا خواهد شد. علاوه بر جوایز نقدی، موارد تشویقی زیر نیز در نظر گرفته شده است:

  1. چاپ خلاصۀ ارسالی در دفترچۀ چکیدۀ مقالات؛
  2. صدور گواهی حضور و انتخاب در جشنواره؛
  3. انعکاس در رسانه‌ها؛
  4. شرکت در شوراهای علمی دانشگاه‌های برتر؛
  5. تسهیل عضویت در انجمن‌های علمی مرتبط.

آخرین مهلت برای ارسال خلاصه و نامۀ استاد راهنما تا تاریخ 20  تیر ۹۷ خواهد بود. علاقه ­مندان می ­توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شمارۀ ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۲۰۶ تماس حاصل کنند.


٠٨:٤٩ - سه شنبه ٥ تير ١٣٩٧    /    عدد : ٦٢٣    /    تعداد نمایش : ٥٩٠٢


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج