چاپ        ارسال به دوست

8 عضو هیأت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند

هشت عضو هیأت‌علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در شمار پژوهشگران پراستناد دودرصد برتر جهان در سال 2022 (براساس عملکرد استنادی در سال 2022 و عملکرد استنادی در دوره 2022-1996) قرار گرفتند.


طبق گزارش مهرماه 1402 پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) بر مبنای گزارش الزویر از عملکرد استنادی پژوهشگران در سال2022 که مبتنی شاخص‌های استنادی برگرفته از پایگاه اسکوپس منتشر شده است؛ براساس تحلیل عملکرد استنادی یک‌ساله 8 پژوهشگر از دانشگاه تصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در شمار پژوهشگران پراستناد دودرصد برتر قرار گرفته‌اند.

حوزه های موضوعی و اسامی عینا از گزارش پایگاه استنادی isc برداشت شده است و تصویر صفحات این گزارش در ادامه آورده شده است.اگر حوزه موضوعی پژوهشگری با رشته تحصیلی ایشان متفاوت است مربوط به گزارش منتشر شده است و روابط عمومی دانشگاه عینا حوزه های موضوعی را از گزارش رسمی ذکر کرده است در گزارش isc اشاره ای به رشته تحصیلی پژوهشگران نشده است و مبنای آن مقالات و نشریات بوده است.

در این بخش دکتر هادی بیت الهی، در حوزه موضوعی شیمی، دکتر علیرضا عسکرزاده در حوزه موضوعی فناوری های راهبردی، دکتر عصمت راشدی در حوزه موضوعی فناوری اطلاعات و ارتباطات، دکتر محمدباقرعسکری در حوزه موضوعی فیزیک و نجوم، دکتر محمد نجف زاده در حوزه موضوعی مهندسی، دکتر فرشید کی نیا در حوزه موضوعی فناوری های راهبردی، دکترمریم فیاضی در حوزه موضوعی شیمی و دکتر مهدی یوسفیان در حوزه موضوعی فیزیک و نجوم در جمع پژوهشگران پراستناد دودرصد برتر دنیا قرار گرفته‌اند.


همچنین براساس تحلیل عملکرد استنادی در طول خدمت 2022-1996 تعداد 5 پژوهشگر از دانشگاه تصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در شمار پژوهشگران پراستناد دودرصد برتر قرار گرفته‌اند. نام دکتر هادی بیت الهی، دکتر عصمت راشدی، دکتر علیرضا عسکرزاده، دکتر فرشید کی نیا و دکتر محمد نجف زاده در این لیست اعلام شده است.

 


شایان ذکر است شاخص‌های استنادی شامل شاخص اچ، استناد به مقالات و شاخص ترکیبی است که در دو سطح ارائه می‌شود: عملکرد استنادی یک‌ساله در سال گذشته و عملکرد استنادی در طول خدمت (2022-1996). معیارهای استنادی با احتساب و بدون احتساب خوداستنادی تحلیل می شوند. پژوهشگرانی که حداقل 5 مقاله منتشر کرده‌اند در تحلیل‌ها وارد می‌شوند و در 22 حوزه علمی و 176 زیرشاخه طبقه‌بندی می‌شوند. رتبه جهانی پژوهشگر بر مبنای نمره ترکیبی (بدون خوداستنادی) تعیین می‌شود.
روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کسب این موفقیت ارزشمند را به دانشمندان پراستناد دانشگاه و خانواده دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تبریک عرض نموده، تندرستی، بهروزی استادان و پژوهشگران را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.




٠٠:٠٩ - يکشنبه ٧ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٢٦٥    /    تعداد نمایش : ٢٦٣٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج






اطلاعیه ها (بایگانی)