رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته در همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی؛

استان کرمان از ویژگیهای لازم برای تبدیل به پایگاه گیاهان دارویی برخوردار است

دکتر هادی بیت الهی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی در آئین افتتاحیه همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
گفت: استان کرمان ویژگیهای لازم برای تبدیل به پایگاه گیاهان دارویی را دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بیت الهی با نام‌بردن از استان کرمان به عنوان استان هفت اقلیم افزود: در این استان دستکم ۴۰۰ گونه گیاهان دارویی وجود دارد که با سرمایه گذاری، استخراج مواد موثر و تولید محصولات فرصت های اشتغال جدیدی در استان ایجاد می شود.

وی به موقعیت تاریخی کرمان اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده از گیاهان دارویی در فرهنگ کرمان جایگاه ویژه ای دارد.

دکتر بیت الهی بابیان اینکه در پژوهشکده علوم محیطی فعالیتهای خوبی در زمینه گیاهان دارویی و فیتوشیمی انجام می شود اظهار امیدواری کرد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان
به یکی از پایگاهای مهم گیاهان دارویی در کشور تبدیل شود.

برپایه این گزارش همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی صبح ششم تیرماه در مرکز همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آغاز به کار کرد و تا هفتم تیر  ادامه دارد.
در این همایش 137 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر حضوری و مجازی ارائه می شود.

١٧:٢٤ - سه شنبه ٦ تير ١٤٠٢    /    عدد : ٣٩٩٠    /    تعداد نمایش : ١٤٥٤