مدیرکل استاندارد استان کرمان؛

نتایج پژوهش ها و دانش فنی در تدوین و اصلاح استانداردهای ملی استفاده می شود

مدیرکل استاندارد استان کرمان در دومین روز همایش ملی شیمی دارویی و فیتوشیمی در جمع پژوهشگران و مسئولان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با مهم خواندن نقش پژوهشگران و دانشگاهیان تصریح کرد: از همکاری پژوهشگران، نتایج پژوهش ها و دانش فنی استادان در تدوین و اصلاح استانداردهای ملی استقبال می کنیم.

اسماعیل عاقلی با تشریح فرایند استاندارسازی بر همکاری متخصصان در این زمینه تاکید کرد.

وی با نام بردن از انواع استاندارها از جمله ملی و بین المللی، اجباری، تشویقی و داوطلبانه فرهنگ‌سازی در رعایت استاندارها را ضروری توصیف کرد.

عاقلی اظهار کرد:فراورده های مختلفی داریم که استاتدارهای آنها با تحقیقات جدید، اصلاح و بروزرسانی می شوند.

مدیرکل استاندارد استان کرمان از پژوهشگران دعوت کرد در اصلاح و ارتقا استاندارهای پیشین و تدوین استانداردهای جدید فعالیت کنند.

عاقلی تصریح کرد: بروز رسانی استانداردها منجر به ارتقا سطح کیفی و ایمنی محصولات می شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره روند دریافت استاندارد توضیح داد: اگر برای محصولی استاندارد ملی وجود داشته باشد محصولات با شاخص های استاندارد ملی سنجیده می شوند ودر صورت انطباق مجوز علامت استاندارد می گیرد.

وی افزود: اگر استاندارد موجود نباشد سراغ استانداردهای کشورهای دیگر و یا بین المللی می روند.

وی خاطرنشان کرد: برای محصولات دانش بنیان و نانو نیز طبق دستورالعمل های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عمل می شود.

به گفته وی در استانداردسازی به عناصر تجربه، دانش و فناوری به عنوان پایه‌های زیرساختی آن اشاره می‌شود که این موضوع حاکی از نقش بنیادی دانش و پژوهش در امر استانداردسازی است.

در این نشست تاکید شد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان بر اساس چارچوب‌های تعیین‌شده، آماده همکاری کامل با اداره کل استاندارد استان کرمان به ویژه در زمینه توسعه فعالیت‌های آزمایشگاهی، مراکز آموزشی همکار، تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی است.

١٥:١٢ - چهارشنبه ٧ تير ١٤٠٢    /    عدد : ٣٩٩٦    /    تعداد نمایش : ١٢٩٧