نشست دانشجویان نوورود با هیئت رئیسه دانشگاه برگزارشد/ تجلیل از مدیران پیشکسوت دانشگاه

نشست دانشجویان نوورود دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنتی و فناوری پیشرفته با هیئت رئیسه دانشگاه و آئین تجلیل از دکتر محمدرضافدائی و دکتر نصرالله گرامی از مدیران پیشکسوت دانشگاه در مرکز همایش های دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دراین مراسم دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سخنانی ضمن خیرمقدم به دانشجویان نوورود و تبریک قبولی آنها درمقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی اظهار امیدواری کرد دوران تحصیل دانشجویان با دستاوردهای مهمی همراه باشد.

دکتر محبی با اشاره به فعالیت پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی و پارک علم و فناوری در مجموعه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنتی و فناوری پیشرفته بر استفاده دانشجویان از امکانات علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه تاکید کرد.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنتی و فناوری پیشرفته خطاب به دانشجویان تصریح کرد: " دانشجویان از امکانات سه مجموعه دانشگاه، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری بهره ببرید.در مرکز رشد پارک علم و فناوری ایده هایتان را مطرح و دنبال کنید و برای تحقق آنها از مشاوره استادان و تسهیلات پارک استفاده کنید."

وی افزود: انتظار داریم استادان و دانشجویان دانشگاه در پارک علم و فناوری شرکت های بیشتری تاسیس  و فعال کنند.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با مهم خواندن ارتباطات دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه خاطرنشان کرد: "درهای اتاقم به روی شما باز است و از نظرات شما استقبال می کنم."

دکتر محبی در بخش دیگری از سخنانش به تجلیل از دکتر فدائی و دکتر گرامی اشاره کرد و از خدمات مدیران پیشکسوت دانشگاه تقدیر نمود.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های استان کرمان در مراسم تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه و نشست دانشجویان در سخنانی به اهمیت آموختن دانش و پرورش دانشجویان پرداخت.

حجت الاسلام صباحی با ذکر احادیثی از ائمه معصوم (ع) بر توجه به ارتقا علم و دانش دانشجویان و پرورش خصوصیت های نیکوی اخلاقی از سوی استادان در راستای پرورش دانشجویان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه استاد باید دانشجو را برتر از خود پرورش دهد خاطرنشان کرد: حتی جلسات عادی هم باید بر دانش دانشجو بیفزاید.

حجت الاسلام صباحی عنوان کرد: عمل و رفتار استاد باید الگوی دانشجویان باشد.

وی با بیان خاطراتی از سردار شهید سلیمانی و مرحوم افضلی پور بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان از تلاش های مدیران پیشکسوت دانشگاه تقدیر نمود.

در ادامه مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از دکتر محمدرضافدائی و دکتر نصرالله گرامی از مدیران پیشکسوت دانشگاه تجلیل شد.

دکتر محمدرضا فدائی به سالهای حضورش دردانشگاه اشاره کرد و از اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به جایگاه کنونی رسیده است اظهار شادمانی کرد.

او کارها و اقدامات انجام شده در سالهای گذشته توسط مدیران را با ارزش توصیف نمود و از استادان، مدیران و دانشجویان برای ارتقا جایگاه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تشکر کرد.

دکتر گرامی در سخنانی از دانشجویان به عنوان فرزندان خود نام برد و خطاب به دانشجویان گفت: در کنار شما بودن حس جوانی و نشاط به ما می دهد. قدر دوران دانشجویی را بدانید و برای اعتلای کشور تلاش کنید.

وی به خاطره خود از کلنگ زنی مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با حضور رئیس جمهور وقت در سال 1371 اشاره کرد و از همه کسانی که دراین مسیر زحمت کشیده اند تا دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در ایران بدرخشد تقدیر نمود.

در ادامه مراسم دکتر محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و اعضای هیئت رئیسه با استقرار در جایگاه ویژه به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

افزایش سرویس های رفت و آمد و یا تغییر ساعت حرکت برخی از سرویس ها، افزایش کیفیت غذا، تجهیز نمودن برخی آزمایشگاهه ها، افزایش بازدیدهای صنعتی و ارتباط با صنایع از مهم ترین خواسته های دانشجویان بود که اعضای هیئت رئیسه به آنها پاسخ دادند.

در خصوص سرویس های ایاب و ذهاب نیز مقرر شد بررسی های و اقدامات لازم انجام شود.

در پایان قرعه کشی سفر زیارتی مشهد مقدس نیز از بین دانشجویان انجام شد و مراسم با پذیرایی از شرکت کنندگان پایان یافت.

حجت الاسلام صباحی عنوان کرد: عمل و رفتار استاد باید الگوی دانشجویان باشد.

افزایش سرویس های رفت و آمد و یا تغییر ساعت حرکت برخی از سرویس ها، افزایش کیفیت غذا، تجهیز نمودن برخی آزمایشگاه ها، افزایش بازدیدهای صنعتی و ارتباط با صنایع از مهم ترین خواسته های دانشجویان بود که اعضای هیئت رئیسه به آنها پاسخ دادند.

در خصوص سرویس های ایاب و ذهاب نیز مقرر شد بررسی های و اقدامات لازم انجام شود.

١٤:٠٣ - دوشنبه ٨ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٢٧٢    /    تعداد نمایش : ١١١٨