درخشش ۴ پژوهشگر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در جشنواره برگزیدگان پژوهشی و فناوران برتر استان کرمان

پژوهشگر دانشگاه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته موفق به کسب رتبه برتر استانی در جشنواره برگزیدگان پژوهشی و فناوران برتر سال 1402 استان کرمان شدند و در دانشگاه شهیدباهنر کرمان از آنان  تجلیل شد.

در جشنواره برگزیدگان پژوهشی و فناوران برتر سال 1402 استان کرمان دکتر هادی بیت الهی و دکتر نجف زاده در  بخش اعضای هیات علمی: دکتر سعیده خضری پور در بخش کارمندان  و شراره محمدی در گروه دانشجویان کارشناسی ارشد رتبه برتر استان را کسب کردند .

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان با شعار پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهارتورم ۱۵ آذر  به میزبانی دانشگاه شهید باهنر برگزارشد.

اسامی برگزیدگان هفته پژوهش  استان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به همراه اطلاعات تکمیلی  به شرح زیر است.

پژوهشگر برتر عضو هیأت علمی استان در گروه‌های هفت گانه

دکتر هادی بیت‌الهی گروه  علوم پایه

دکتر محمد نجف زاده گروه فنی و مهندسی

دانشجویان پژوهشگر برتر استان در مقطع کارشناسی ارشد در گروه‌ های هفت گانه

شراره بابا محمدی گروه علوم پایه

پژوهشگران برتر سازمان‌ها و دستگاه‌ های اجرایی استان

سعیده خضری‌پورگروه علوم پایه

روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کسب رتبه های برتر استان را در جشنواره پژوهشگران برتر به برگزیدگاه و خانواده دانشگاه تبریک می گوید.

عکس از ابوذر غفاری

١١:٣٠ - شنبه ١٨ آذر ١٤٠٢    /    عدد : ٤٤٢٣    /    تعداد نمایش : ١٧٢٢