تجلیل از خانواده‌های شهدا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

دکتر حسین محبی در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای دانشگاه مطرح کرد: یاد شهدا، چراغ راه آینده است.

تجلیل از خانواده‌های شهدا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و روز شهدا، بر اهمیت یاد و خاطره شهدا و پیروی از آرمان‌های آنان تأکید کرد.

دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، درمراسم آیین تجلیل از خانواده شهدای کارکنان این دانشگاه با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و روز بزرگداشت شهدا، گفت:  این ایام را به جامعه دانشگاهی و همکاران محترم تبریک و ابراز امیدواری کرد که عبادات و دعاهای همگان در این ماه پربرکت مورد قبول درگاه خداوند متعال قرار گیرد.

دکتر محبی با اشاره به اهمیت روز شهدا و نقش آنان در تاریخ ایران، تصریح کرد: «ما هر آنچه داریم را مدیون شهدای عزیزمان هستیم که با فداکاری و ایثار خود، امنیت و سربلندی کشورمان را تضمین کردند.»

وی تأکید کرد: باید با الهام از زندگی و آرمان‌های شهدا، در مسیر اهداف والای انسانی گام برداریم و از خانواده‌های معظم شهدا تقدیر و تجلیل به عمل آوریم.

رئیس دانشگاه همچنین از همکاران خود خواست تا در ماه مبارک رمضان با دعا و توسل، از فرصتهای معنوی آن بهره‌مند شوند و یاد و خاطره شهدا را گرامی دارند و از خداوند متعال خواست تا شهدای عزیز را شفیع و مددکار در آخرت قرار دهد.

در پایان مراسم، از همکارانی که فرزند، خواهر، یا برادر شهید داشتند، تجلیل به عمل آمد.

این اقدام نشان دهنده قدردانی از خانواده‌هایی است که فداکاری‌های بزرگی برای کشورشان داشته‌اند.

همچنین شرکت کنندگان بعداز این مراسم معنوی همگی برسرقبرشهید گمنام حضور پیدا کردند وبه مقامخ شهدا ادای احترام نمودند.

١٤:٥٢ - سه شنبه ٢٢ اسفند ١٤٠٢    /    عدد : ٤٦٨٣    /    تعداد نمایش : ١٣٠٦