پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته؛ پیشرو در نوآوری و فناوری

دکتر فرشید کی نیا، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته، از دستاوردهای برجسته بیش از 300 شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در پارک خبر داد.

دکتر فرشید کی نیا، از دستاوردهای برجسته بیش از 300 شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در پارک خبر داد وگفت: این شرکت‌ها توانسته‌اند بیش از 400 محصول فناورانه را تولید کنند که نشان از پویایی و خلاقیت بالای این مرکز دارد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه افزود: "امسال، دو شرکت از پارک، به عنوان فناور برتر کشوری در سال 1402 انتخاب شدند و پارک بالاترین آمار ثبت محصولات مورد تایید در سامانه جریان اقتصادی نوین وزارت عتف را به دست آورده است."

وی بیان کرد: در راستای هدف پارک برای معرفی محصولات و دستاوردهای شرکتهای مستقر، کانال آپارت پارک علم و فناوری ایجاد شده است تا آخرین دستاوردهای فناورانه را به اشتراک بگذارد.

دکتر کی نیا از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دعوت کرد تا با عضویت در این کانال، از نزدیک با این دستاوردها آشنا شوند.

١٣:١٥ - چهارشنبه ٢٣ اسفند ١٤٠٢    /    عدد : ٤٦٨٧    /    تعداد نمایش : ٢٣٣٢