دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته در پیامی میلاد پر خیر وبرکت دومین پیشوای شیعیان جهان، کریم آل طاها امام حسن مجتبی (ع) را تبریک گفت.

به نام خداوند حکیم و دانا

باسلام واحترام

امام حسن (ع):ان الله جعل شهر رمضان مضمارا لخلقه ، فیستبقون فیه بطاعته الی مرضاته .

به درستی که خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه خلق خود ساخته تا با طاعتش به رضای او سبقت گیرند. "تحف العقول ، ص 239"

همکاران محترم و دانشجویان گرامی

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی در ماه رمضان، فرارسیدن ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) را تبریک عرض می‌نمایم. این روز فرخنده را فرصتی برای تأمل در ارزشهای اخلاقی و انسانی می‌دانیم وامید است که با الهام از صبر و بردباری، عدالت و دانش‌دوستی آن امام همام، در راستای تلاش‌های علمی و پژوهشی خود راسخ‌تر باشیم و به اشاعه فرهنگ ایثار و گذشت در جامعه بپردازیم.

الگوبرداری از زندگی امام حسن (ع)، که تجلی‌گاه علم و عمل، وفاق و همدلی بود، ما را به سوی افق‌های روشن‌تری از معرفت و بینش هدایت می‌کند. در این روز مبارک، دعا می‌کنیم که همچون امام مجتبی (ع)، در مسیر علم و دانش و در خدمت به جامعه، همواره پیشرو و پیشگام باشیم

١٤:١٧ - دوشنبه ٦ فروردين ١٤٠٣    /    عدد : ٤٦٩٧    /    تعداد نمایش : ٢٠٠٣