به گزارش روابط عمومی دانشگاه در آستانه ماه مبارک رمضان کارگاه آموزشی با موضوع تغذیه در ماه مبارک رمضان با تدریس "دکتر ستایش متخصص طب سنتی" در مرکز همایشهای دانشگاه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد.
دکتر ستایش با اشاره به مفاهیم و تعاریف طب سنتی تاکید کرد: اولین قدم در راه درمان اصلاح سبک زندگی است و درادامه سخنانش ابعاد سلامت، انواع مزاج ها و توصیه های کلی در مورد مزاج های مختلف را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.
وی در اين كارگاه به بيان نكاتي پيرامون سفره افطار و ويژگيهاي آن، ويژگيهاي وعده سحر پرداخت و گفت: با توجه به طولاني بودن زمان روزهداري وعده سحر بايد وجود داشته باشد و افراد نبايد آن را حذف كنند و در صورت حذف اين وعده غذايي معده دچار مشكل خواهد شد. بهتر است وعده سحر مشابه نهار بوده و كمي چربي داشته باشد كه اين امر به سير نگهداشتن افراد به مدت طولانيتر كمك ميكند.
مدرس کارگاه ضمن ارئه توصیه هایی برای رفع تشنگی به معرفی نوشیدنی هایی که باعث کاهش تشنگی می شوند پرداخت.
گفتنی است این کارگاه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی سه شنبه دهم فرودین ماه با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار گردید. و شرکت کنندگان خواستار تداوم برگزاری اینچنین کارگاه هایی شدند.
