چاپ        ارسال به دوست

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛

اطمینان پذیری، کاهش آسیب پذیری و تاب آوری؛ جامعه ایمن تر و توسعه پایدار را به ارمغان می آورد

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: اطمینان پذیری، کاهش آسیب پذیری و تاب آوری؛ جامعه ایمن تر، شهر سالم تر، استان توانمندتر، توسعه پایدار و کشوری قدرتمندتر را به ارمغان می آورد.

دکتر محمدجواد آروین در حاشیه کنفرانس ملی تاب آوری شریان های حیاتی و زیرساخت های عمرانی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اینکه بخش های زیادی از استان کرمان از کانون‌هاي پرخطر از نظر احتمال وقوع زلزله در ايران است.خاطر نشان کرد: اين مسئله تهديدي جدي براي پايداري توسعه‌ استان نیز محسوب مي‌شود.


وی تصریح کرد: بهترین آمادگی و دفاع در برابر بحران ها، آموزش و ارتقای سطح آگاهی افرادجامعه از فعالیت های کاهش خطرپذیری و بازگرداندن جامعه به حالت عادی پس از بحران است.


رییس دانشگاه افزود: آگاهی از حوزه عمل و تاثیر تاب آوری و تاثیر برنامه ریزی برای بحران پس از زلزله، تا حد زیادی جوامع را در این زمینه توانمند می سازد و رسیدن به درک مشترک و همگرایی در زمنیه تاب آوری نیز با آموزش و گسترش سطح آگاهی ها امکان پذیر می گردد.


وی تاکید کرد: برنامه ریزی، آموزش و آینده نگری از مقوله های مهم در برابر حوادث و بحران ها به شمار می روند و بشر را در مدیریت آنها یاری می رسانند.


دکتر آروین گفت: با توجه به پیچیدگی جوامع و تغییر در سبک زندگی، وقوع حوادث و بحران ها به خصوص زلزله می تواند منجر به پیامدهای مخرب اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی گردد.


وی بابیان اینکه تقویت و توسعه زیرساخت های علمی و پژوهشی و بهره مندی از توان و ظرفیت دانشگاه ها می تواند از آثار و پیامدهای مخرب در بحران ها کم کند تصریح کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از این جهت، به عنوان دانشگاهی مرجع در سطح منطقه جنوب شرق کشور نقش موثر و حیاتی ایفا می کند.

 

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: پایلوت مهندسی زلزله، فعالیت های تخصصی در زمینه زلزله شناسی و حضور استادان و پژوهشگران توانمند و تخصصی در زمینه مهندسی زلزله و زلزله شناسی گوشه ای از ظرفیت هایی است که باتعامل و همکاری های متقابل با نهادها و دستگاه های مرتبط با زلزله می تواند کرمان را به قطب علمی مهندسی زلزله جنوب شرق کشور تبدیل کند.
دکتر آروین افزود: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آمادگی خود را برای همکاری و همراهی در زمینه های آموزشی و پژوهشی در حوزه زلزله شناسی و مهندسی زلزله و سایر زمینه های مورد نیاز اعلام می دارد.


وی با تشکر از برگزارکنندگان کنفرانس تاب آوری در شریان های حیاتی و زیرساخت های عمرانی، تصریح کرد: مطمئنا برگزاری این کنفرانس، جامعه ما را در برابر حوادث و بحران ها، دارای ضریب اطمینان بیشتر، شاخص آسیب پذیری کمتر و ضریب بازگشت پذیری بیشتری می نماید.


نخستین کنفرانس ملی تاب آوری شریان های حیاتی و زیرساخت های عمرانی از صبح 5 دی ماه در مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آغاز به کار کرد.


ارایه سخنرانی های کلیدی و مقالات پژوهشگران از برنامه های این کنفرانس یکروزه است.


دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در کیلومتر 28 بزرگراه هفت باغ و در نزدیکی میدان دانشگاه در جوار شهر تاریخی ماهان واقع است.

 


١١:٣٣ - سه شنبه ٥ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٢٨٦    /    تعداد نمایش : ١٥١٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج