چاپ        ارسال به دوست

ارتقا سطح آزمایشگاه‌های دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتی و فناوری پیشرفته در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی اعلام کرد: بر اساس ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری "لبزنت"، جایگاه مجموعه آزمایشگاه های دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته از فعال به جایگاه توانمند ارتقا یافت.



به گزارش روابط عمومی؛ خانم دکتر حکیمه علومی معاون پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با اعلام این خبر افزود: دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته در آبان ماه سال 1400 با ثبت آزمايشگاه ها و تجهيزات آزمايشگاهي به عضویت شبكه آزمايشگاهي فناوري راهبردي معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآمد.
دکتر حکیمه علومی اظهار داشت: مجموعه آزمایشگاههای دانشگاه با تداوم همکاری ها با شبكه آزمايشگاهي فناوري راهبردي "لبزنت" در ارديبهشت ماه 1401 موفق به ارتقا از مرحله مستعد عضویت به فعال شد.


به گفته معاون پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی بر اساس آخرين نتايج ارزيابي عملكرد آزمايشگاه هاي عضو و طبق دستورالعمل عضويت در اين شبكه در مهر ماه امسال، وضعیت دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي به سطح توانمند ارتقاء يافت.


دکتر علومی شاخص های ارزيابي را ميزان كاركرد آزمايشگاه، ميزان همكاري هاي شبكه اي آزمايشگاه ، نشر دانش و تبادل تجربه كه شامل شركت كارشناسان آزمايشگاه در كارگاه هاي آموزشي داخل و خارج از شبكه و وبينارها، آموزش كارشناسان آزمايشگاه هاي عضو، حضور مدير در نشست مديران، توافق مراكز براي تبادل نمونه و امضاي تفاهم نامه همكاري و ثبت در سامانه شبكه آزمايشگاهي اعلام کرد.


وی با تقدیر از دکتر بتول لشکری کارشناس رابط دانشگاه با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، کارشناسان آزمایشگاه و اعضای هیات علمی خاطرنشان کرد: با ارتقای وضعیت آزمایشگاه های دانشگاه به سطح توانمند، دانشگاه می تواند از حمایت های شبکه از قبیل پشتيباني و حمایت در خرید تجهيزات آزمايشگاهي، حمايت از تعمير و نگهداري دستگاه هاي آزمايشگاهي، تامين قطعات يدكي، شركت در آزمون مهارت و كاليبراسيون تجهيزات پيشرفته آزمايشگاهي برخوردار شود.


دکتر علومی حمايت هاي آموزشي شامل برگزاري كارگاه ها و برنامه هاي آموزشي، حمايت از پياده سازي نرم افزار مديريت اطلاعات آزمايشگاهي، حمايت از پياده سازي استاندارد هاي ISO/IEC17025 و حمايت از خريد تجهيزات آزمايشگاهي ساخت ايران را از دیگر نتایج ارتقا سطح دانشگاه اعلام کرد.


وی به بازدید دبیر شبکه در آذرماه سال گذشته ازدانشگاه اشاره کرد و گفت: مهندس مجتبی نسب در این بازدید راهكارهايي جهت معرفي توانمندي هاي دانشگاه به ساير مراكز علمي و همچنين پيشنهاداتي جهت افزايش خدمات آزمايشگاهي، نحوه حمايت جهت خريد و تعمير تجهيزات آزمايشگاهي ارائه نمود.


دکتر علومی افزود: شبکه آزمایشگاهی با هدف افزایش بهره وری زیرساخت های آزمایشگاهی کشور، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی را راه اندازی نموده است همچنین باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی نیز با ارایه پژوهانه و یارانه های متنوع به اعضای هیات علمی و دانشجویان دریافت خدمات از مراکز عضو شبکه را تسهیل کرده است.


به گفته وی در این شبکه خدمات آزمایشگاهی متنوعی در حوزه های فنی و مهندسی علوم پایه، محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی ارایه می‌شود.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمایشگاه های متنوعی در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی عضویت دارند و از نظر ساختاری، شامل آزمایشگاه های دانشگاه ها، پژوهشگاه ها ، موسسه های پژوهشی و آزمایشگاه های بخش خصوصی و از نظر حوزه فعالیت، آزمایشگاه های زیست فناوری، فناوری نانو، علوم و صنایع دریایی، هوایی، فضایی، سلول های بنیادی، نفت، انرژی و نیرو، برق و الکترونیک، معدن، مواد، پلیمر، مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و غیره. از نظر سازمان مادر، آزمایشگاه های زیرمجموعه وزارتخانه های مختلف مانند وزارت علوم، بهداشت، صنعت، نیرو، کشاورزی و غیره، در شبکه عضویت دارند.




٢١:٤٩ - چهارشنبه ٣ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٢٥٩    /    تعداد نمایش : ١٠٣٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج