کارشناس کارآفرینی در نشست «خانواده کارآفرین - فرزند کارآفرین» در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با تأکید بر ارتباط دانشجویان با صنعت تصریح کرد: استفاده از فناوریهای رشته تخصصی، ارزشافزوده زیادی برای محصولات تولیدی دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه گفتگو با عنوان «مهارتهای حضور در صنعت» از مجموعه جلسات «خانواده کارآفرین - فرزند کارآفرین» با برنامهریزی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده و حضور خانم مریم امیرزاده سلجوقی از مدیران شرکت دانشبنیان بردهای هوشمند ایرانیان برگزار شد.
مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده با اعلام این خبر افزود: در این جلسه مسیرهای طی شده، مقابله با مشکلات و نهایتاً موفقیتهای بهدستآمده توسط این مدیر جوان و مادر موفق ارائه شد.
خانم دکتر عصمت راشدی گفت: ارتباط دانشجویان با صنعت و استفاده از فناوریهای فراگیری شده در دانشگاه جهت تولید محصولات مرتبط با صنعت از موضوعات مهم نشست بود که بر آن تأکید شد.
کارشناس کارآفرینی با اظهار تأسف از تمایل برخی دانشجویان برای مهاجرت بر مهارتآموزی و خوداشتغالی تصریح و خاطرنشان کرد: دانشجویان پس از آشنایی با مراحل کار و استفاده از مراکز حمایتی، میتوانند تیمهای کاری تشکیل داده و پس از مدتی به کسب درآمد در شهر محل زندگی خود برسند. ضمن اینکه استفاده از فناوریهای رشته تخصصی، ارزشافزوده زیادی برای محصولات تولیدی دارد.
مریم امیرزاده سلجوقی بابیان اینکه دانشجویان جهت گذراندن مراحل مانند بازارشناسی، تهیه طرح کسب وکار، تیم سازی، مدیریت ریسک، مدیریت مالی و ... افزود: ابتدا بامطالعه و استفاده از کارگاهها، دانش تخصصی جهت طی هر مرحله را به دست آورند.
وی توضیح داد: ابتدا با شکلگیری رابطهها و ارتباطات و بیان ایدهها با دیگران، ایدههای تولیدی و در ادامه تیمهای کاری شکل میگیرد.
امیرزاده سلجوقی گفت: با بزرگ شدن شرکت، هسته اولیه معمولاً به چند تیم شکسته میشود و هر تیم در حوزه یا ایده مختلفی کار میکند. در این شرایط با شناخته شدن و برند سازی پس از چند سال زحمت، از سمت صنعت درخواستهای متعددی به شرکت ارائه میشود و این بار دانشجوی کارآفرین هستید که دست به انتخاب میزند.
نشست «خانواده کارآفرین - فرزند کارآفرین» اول خردادماه در مرکز همایشهای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.
