در هفتمین دوره انتخاب سرآمدان علمی ایران، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به عنوان تنها دانشگاه استان کرمان در جمع دانشگاه های سرآمد ایران قرار گرفت و موفق به کسب رتبه ۳۰ در بین دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی کشور شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بر اساس مکاتبه رسمی دکتر سعید سرکار دبیر فدراسیون سرآمدان علمی ایران در هفتمین دوره انتخابات سرآمدان علمی ایران دکتر هادی بیت الهی با ۳۵۵ امتیاز انتخاب و مشمول پژوهانه سرآمد علمی، گرنت آزمایشگاهی و محقق پسادکتری گردید با این امتیاز دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به عنوان تنها دانشگاه از استان کرمان توانست رتبه ۳۰ در بین دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی کشور را به دست آورد.
رئیس دانشگاه با تبریک این موفقیت از تلاش های دکتر بیت الهی تقدیر کرد. دکتر حسین محبی اظهار امیدواری کرد دستاوردها و افتخارات دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سال تحصیلی جدید تداوم یابد.
برپایه این گزارش، دکتر هادی بیت الهی استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته اسفند ۱۴۰۰در جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران عنوان رتبه پژوهشگر برتر حوزه علوم پزشکی را به خود اختصاص داد.
شایان ذکر است، عنوان دانشجوی برتر الکتروشیمی ایران در سال ۱۳۸۹ (از طرف انجمن الکتروشیمی ایران)، قرار گرفتن در لیست یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا (از طرف پایگاه اطلاعات علمی (ISI) در سال ۲۰۱۴ تاکنون، قرار گرفتن در لیست صد نفر دانشمندان برتر فناوری نانو (از طرف ستاد ویژه فناوری نانو ایران) در سالهای ۱۳۹۵-۱۳۹۱. پژوهشگر برتر استان کرمان در سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۷، استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سال ۱۳۹۸، انتشار ۳۷۰ مقاله بینالمللی (اسکوپوس) و تألیف ۳ کتاب، مشارکت در انجام بیش از ۳۵ طرح پژوهشی کاربردی و پژوهشگر برتر علوم پایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰ ازجمله عناوین و سوابق دکتر هادی بیت الهی به شمار میرود.
وی همچنین در سال ۱۴۰۰ از سوی انجمن الکتروشیمی ایران به عنوان الکتروشیمیست برتر کشور انتخاب و تجلیل شد.
دکتر محمدعلی زلفیگل؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست، با بیان اینکه سرآمدان علمی مرجعیت علمی کشور را در دست دارند، گفت: این افراد در عرصه فراملی به اسطورههای ملی ایران بدل شدهاند.
دکتر زلفیگل، رفع مشکلات استخدامی و جذب این افراد را وظیفه وزارت علوم عنوان کرد و گفت: تلاش میکنیم با استفاده از همه ظرفیتهای خود این موانع و مشکلات را مرتفع کنیم؛ باید تلاش کنیم جذب دانشجویان در رشتههای علوم پایه را افزایش دهیم. متأسفانه هنوز برخی از رشتههای علوم پایه مغفول مانده است.
وی افزود: تعداد دانشگاههایی که با صنعت همکاری نزدیکی را آغاز کردهاند رو به افزایش است و باید تلاش کنیم تعداد آنها را بیشتر هم کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه بر ایجاد فدراسیون سرآمدان فناوری و نوآوری و سرآمدان دیپلماسی علمی در کشور با همکاری نهادهای ذیربط تأکید کرد.
فدراسیون سرآمدان علمی ایران، از سال ۱۳۹۴ با هدف دستیابی کشور به مرجعیت علمی جهانی آغاز به کار کرده است. از جمله مهم ترین اقدامات این فدراسیون، شناسایی و انتخاب محققان معتبر، متعهد و پیشرو تحت عنوان سرآمدان علمی و حمایت از آنها می باشد.
شایان ذکر است در سال ۱۳۹۷ دکتر حسن صفری عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته نیز به عنوان سرآمد علمی از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران انتخاب و معرفی گردیده است