دکتر هادی بیت الهی، دکتر علیرضا عسکرزاده، دکتر عصمت راشدی، دکتر محمد نجف زاده، دکتر مهدی یوسفیان و دکتر مریم فیاضی اعضای هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان بر اساس گزارش مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری "ISC" در زمره پژوهشگران پر استناد ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفتند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به گفته رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) )در چند سال اخیر، تعدادی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد با استفاده از داده های پایگاه اسکوپوس اقدام به ایجاد پایگاه داده و محاسبه شاخصی به نام "شاخص استنادی مرکب" کردند.
دکتر سید احمد فاضل زاده افزود: این فهرست در کشور ما با نام «فهرست دانشگاه استنفورد» شناخته شده و مورد توجه رسانه ها و موسسات قرار گرفته است. هدف این پایگاه داده، ارائه مجموعه ای از سنجه های استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تاثیراستنادی دانشمندان در رشته ها و حوزه های علمی مختلف در سطح جهان است.
دکتر هادی بیت الهی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوزی پیشرفته و علوم محیطی این موفقیت ارزنده را به اعضای هیات علمی منتخب تبریک گفت.
در پیام تبریک دکتر بیت الهی آمده است: انتخاب شایستهی شما به عنوان دانشمندان دو درصد برتر جهان مایه سربلندی و مباهات است. با غرور و افتخار، موفقیت شما را به خاطر فعالیتهای ارزشمندتان در توسعه علم و فناوری، ارج نهاده، این دستاورد بزرگ را به شما، خانواده بزرگ دانشگاه و جامعه علمی کشور تبریک میگوییم. از خداوند منان سربلندی شما را در عرصه های بین المللی تحقیق و پژوهش، و توفیق بهره مندی دانشجویان و دیگر صاحبان علم و دانش را از تجارب ارزشمندتان، خواستاریم.
برپایه این گزارش شاخص استنادی مرکب، مجموعه ای از چند شاخص استنادی مجزا است که پژوهشگران دانشگاه استنفورد در مقاله سال ۲۰۱۶ خود معرفی و محاسبه کرده اند. این شاخص ها مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی مقالات دانشمندان و جایگاه های نویسندگی آنها (الگوی هم-نویسندگی) و شاخص هرش میباشد.
همچنین بر اساس تازه ترین به روزرسانی این پایگاه داده که منتشر شده، دامنه پوشش داده ها از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۱ است. این فهرست دربرگیرنده نویسندگان پراستناد براساس شاخص استنادی مرکب و جزو دو درصد پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۶ حوزه فرعی میباشد.