چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه: همکاری بیشتر برای ارتقای پژوهش‌های کاربردی ضروری است.

 

 

دکتر محبی، رئیس دانشگاه، در جلسه‌ای با حضور مسئولان واعضای پژوهشکده‌های انرژی، فناوری اطلاعات و فوتونیک،  بر اهمیت تقویت همکاری‌ها و افزایش کیفیت پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد. وی خواستار مشارکت جدی‌تر تمام اعضای هیئت علمی در پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه شد.

در این نشست که روز دوشنبه برگزار شد، دکتر محبی به تشریح دیدگاه‌های خود درباره وضعیت فعلی پژوهش در دانشگاه پرداخت. وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های قابل توجه از جمله پژوهشگاه  با حدود ۷۰ عضو هیئت علمی پژوهشی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پارک فناوری با سابقه ۲۵ ساله، بر ضرورت استفاده بهینه از این امکانات تأکید کرد.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه "پژوهش‌های ما باید پاسخگوی نیازهای واقعی جامعه و صنعت باشد"، خواستار توجه بیشتر به پژوهش‌های مسئله‌محور و دارای خروجی کاربردی شد. وی از تمام پژوهشگران خواست تا طرح‌ها و ایده‌های خود را که گره گشای مشکلات صنعت و جامعه می باشد، به صورت مکتوب ارائه دهند تا با حمایت دانشگاه به مرحله اجرا برسد.

وی همچنین از برنامه‌های دانشگاه برای توسعه همکاری‌های پژوهشی با نهادهای ملی و بین‌المللی خبر داد.

 

 در ادامه این جلسه،  روسای پژوهشکده های حاضر در جلسه به ارائه گزارش عملکرد واحد خود پرداختند.

در این نشست، دکتر شجاعی‌فر، رئیس پژوهشکده فوتونیک، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این پژوهشکده، اظهار داشت: پژوهشکده فوتونیک با همکاری 70 عضو هیئت علمی و سه کارشناس توانسته است حدود 2 میلیارد تومان اعتبار پژوهشی جذب کند که نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های علمی و همکاری‌های صنعتی دارد.

وی همچنین با اشاره به تأسیس یک هسته تخصصی پژوهشی در حوزه فوتونیک، آن را یکی از مراکز فعال کشور در این زمینه دانست و افزود: راه‌اندازی این هسته پژوهشی ظرفیت‌های تحقیقاتی دانشگاه را تقویت کرده و زمینه‌ساز پیشرفت‌های جدید در این حوزه خواهد بود.

 دکتر شجاعی‌فر همچنین به تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشکده، به‌ویژه آزمایشگاه فیبر نوری، اشاره کرد و بیان داشت: این مجموعه قادر به ارائه خدمات تخصصی به مراکز خارج از دانشگاه است. 

 

 در ادامه، دکتر امیری، رئیس پژوهشکده انرژی، گزارشی از روند فعالیت‌های این پژوهشکده ارائه کرد. وی با تأکید بر سابقه فعالیت پژوهشکده از سال ۱۳۸۳، اظهار داشت: پژوهشکده انرژی علاوه بر انجام پروژه‌های پژوهشی، در مقطع دکتری نیز دانشجو می‌پذیرد و چندین طرح تحقیقاتی در حال اجرا دارد.

 دکتر امیری همچنین به برنامه‌های آتی پژوهشکده اشاره کرد و از برگزاری کنفرانس انرژی پاک به عنوان یکی از اقدامات مهم این مجموعه نام برد.

وی افزود: این پژوهشکده در نظر دارد کنفرانس‌های تخصصی متعددی را در ماه‌های آینده برگزار کند که می‌تواند به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه در حوزه انرژی کمک کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر شیخ حسینی، به نمایندگی از گروه پژوهشی فناوری اطلاعات و کامپیوتر، پیرامون وضعیت موجود و برنامه‌های این گروه سخن گفت. وی با اشاره به سابقه فعالیت نزدیک به 20 ساله این مجموعه و حضور سه عضو هیئت علمی تمام‌وقت، عملکرد مطلوب گروه را در زمینه پژوهش و ارتباط با صنعت و فناوری، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، تشریح کرد. 

 

دکتر شیخ حسینی ضمن قدردانی از حمایت‌های دانشگاه در خرید تجهیزات پردازشی مورد نیاز گروه، بر ضرورت افزایش همکاری‌های بین پژوهشکده‌ها و دانشکده‌های مختلف تأکید کرد و گفت: تقویت تعاملات بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه موجب هم‌افزایی دانش، ارتقای کیفیت پژوهش‌های علمی و پیشرفت بیشتر در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی خواهد شد. 

در پایان جلسه، دکتر محبی رییس دانشگاه از همه پژوهشگران خواستند تا در پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه مشارکت فعال داشته باشند.

 


١٢:٥٣ - يکشنبه ١٤ ارديبهشت ١٤٠٤    /    عدد : ٥٢٥٤    /    تعداد نمایش : ٢٩٨


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج